Hane finns kvar att tinga

Valparna är drygt två veckor gamla och de utvecklas i rasande fart. De har fått ögon och börjar upptäcka varandra. Det finns fortfarande en hane kvar att tinga. Säljs till hem som kommer att träna med något som tillfredsställer både kropp och knopp. Hör av dig om du vill veta mer, skicka mail i formuläret här nedanför. Vill du hellre ring är mitt nummer 0760341762/ Annhilde.

3 thoughts on “Hane finns kvar att tinga

 1. Hej! Vi är ett par (27/29) som lever ett aktivt liv som nu letar efter en aktiv hund som kommer trivas i en ev familj. Vi bor i villa i norra Sverige och vintrarna fyller vi med skidåkning medan vi på somrarna springer och gärna vandrar i fjällen. Vi vill jobba med lydnadsträning och tycker även att nose work låter intressant.

  Vi funderar på om en jaktlabrador kan vara rätt ras för oss då vi vill ha en hund med fart och fläkt men samtidigt med ett lugn. Däremot kommer vi inte jaga.

  Vi ser att ni har en hanvalp kvar, hur är han och hans föräldrar? Kan vi kanske vara en bra match? Skulle gärna vilja veta mer.

  Med vänliga hälsingar,
  Amanda och John

  1. Hej!
   Vi har någon som kommer i helgen. Så jag vet inte om han finns kvar. Kontaktar dig om han inte är placerad efter helgen.
   vänlig hälsning
   Annhilde

   1. Hej! En hane är ännu inte placerad, men jag vill helst att han hamnar i en familj där han tränas i apportering. Nose Work räcker inte för en jaktlabrador. Lydnadsträning på tävlingsnivå räcker om hunden också får apporteringsträna lite. Precisera gärna hur er träningsplan ser ut.
    mvh Annhilde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *