Millcottage AnnieGetUrGun

Milli köpte vi in från England när hon var valp 2019. Hon är en mycket balanserad tik med en stort fokus i arbetet. Naturligt duktig markör, hon går fina linjer och hon samarbetar gärna. Milli är kanske inte en tik man kallar stylish, hon är behärskad och effektiv i sitt arbetssätt. Tyst och följsam vid sidan, låter sig inte störas, stressar inte upp sig i onödan, hon bara finns där. Milli är mer en A-provshund. På hemmaplan är Milli en social hund som stortrivs om hon får lite kel och hon får snabbt nya vänner. Milli har haft valpar sent på vårarna två år i rad så vi har inte kommit så långt på provfronten som jag önskat. Men nu satar vi på nästa år.

Milli har haft två kullar och vi behöll Fly från hennes sista kull. med Wauniago Fowler.

  • HD A
  • ED 0
  • Öga UA 2021-12-17
  • Ögon UA 2024.01.24
  • Stargardt fri
  • EIC, CNM, SD2, PRA- fri via arv

Provresultat

  • 1 B-prov NKL
  • 1 KKL A-prov
  • 1:a vinnare Officiellt WT ÖKL, 93 poäng, 36 hundar
  • Very Good B-prov ÖKL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *