Nu är Milli parad med Power

Milli och Power fick tre fina enkla parningar i helgen. Nu håller vi tummarna för att hon blir dräktig och får en fin kull valpar i april. Power Aguzannis är efter Woodrush Eagle som vi tyvärr inte fick valpar efter genom inseminering. Så det känns riktigt spännande att para med hans fina son.

Vi räknar med hundar som kan hålla huvudet kallt även när det hettar till. Både Milli och Power är väl balanserade och trevliga att umgås med. Fieldtrial-hund är ett epitet Milli får ibland, och jag skulle vilja säga att det gäller även för Power. Valparna beräknas till ca 20 april med leverans mitt i juni. Läs mer om Milli på hennes egen sida. Hör av dig via mail eller telefon om du är intresserad av en valp ur den här kombinationen.

Power bor hos Pernille Lillevang i Danmark på kennel Brown Hunt. Så här skriver hon om honom:

Power Aguzannis er en fin sort dreng med en super stamtavle der lover en del så må vi se om jeg kan forvalte talentet. Han blev hentet i  Slovakiet den 3. april, hos Anastazia Guzanova der har kennel Aguzannis. Anastazia har bl.a. opdrættet to af de mest vindende hunde i England Bailey Aguzannis of Fendawood (David Latham) og Asterix Aguzannis of Chatswort (John Halstad). Begge hunde har bl.a. vundet IGL henne i det der UK.

2023 er første år med prøver for Powers vedkommende. Mit mål med ham er at bestå Brugsprøven, Bestå Debutant prøven og så fører ham på WT i beginner.  Allerede i Maj var disse forventninger indfriet og endda med en 1. vinder på WT.  Power har været så utrolig let at arbejde med og derfor satsede jeg hele butikken i Juli og førte ham på Beginner Test også og igen kvitterede ham med et fint Excellent.
Nu skal han startes på Unghundemesteskab i både Danmark og Norge og så træner vi videre mod nye mål i 2024. Han er en super fin dreng og en fornøjelse at følges med.

Power har nyss fyllt två år, och det här är hans resultat förra året:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *