Visst är Milli dräktig!

Gjorde UL idag och visst fanns det ett gäng valpar i Millis mage. Vi hoppas på en lagom stor kull runt 20 april. Brukar normalt set inte göra UL om vi har parat vanligt. Men eftersom det är vår och Milli har missat träning under två vårar på grund av dräktighet och valpar, så ville jag kolla. Är rätt sugen på att dra igång träningen av henne annars.

Milli är parad med Power Aguzannis och du kan läsa mer om honom i tidagare inlägg. Valparna säljs i första hand till dig som har ambitioner att jaga och starta på prov med din hund. Vi tror att den har kombinationen kan ge valpar med stor motor men samtidigt med en stor balans. Sansade hundar som inte tappar huvudet så lätt.

Vill du höra mer om Milli, vår valphållning och om oss är det bara att höra av sig till mig, Annhilde. Telefonnummer och mailadress hittar du längst ned. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *